Celebrity News

RAZAPETA IZMEĐU ISTINE I LAŽI: Jeleni Karleuši SUSPENDOVAN nalog na Tviteru

RAZAPETA IZMEĐU ISTINE I LAŽI: Jeleni Karleuši SUSPENDOVAN nalog na Tviteru

Najpopularnija balkanska diva, Jelena Karleuša je proteklih dana glavna tema medija u Srbiji ali u regionu. U žižu javnosti je
dospela zbog navodne afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, a eksplicitne fotografije na kojima se navodno nalazi pevačica a koje su procurile u javnost odjeknula su kao bomba i napravile pravu pometnju na internetu. 

Iako razapeta ovih dana između istine i laži, Jelena i te kako ima snage da svoju bitku vodi do kraja, pa je povodom svega ovoga poručila sledeće:

– Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji… da žena sa slika na stomaku nema tri carska reza i mladeže kao ja… nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju… da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj. – napisala je Jelena na Tviteru, a zatim i objavila fotografiju na kojoj je njen suprug Duško sa njihovim ćerkama Nikom i Atinom, želeći da i na taj način poruči da su jači od priča i da su ostali jedno uz drugo.

 

View this post on Instagram

 

Nemam običaj da se obraćam na ovakav način, ali je ova situacija dovela do toga. Jeleni svaka čast što je riješila da mu se suprotstavi i što je kao hrabra žena stala da zaštiti svoj brak i porodicu. Ovo što Jelena trpi je nasilje! Zašto vi, takozvani borci za pravdu, ne stanete na stranu žene koja posljednjih par dana trpi sve ovo, i to ne samo ona, već cijela njena porodica? Zašto sada ćutite? Zar nemate srca, pa i djecu miješate u ovo? Sramota je šta radi jedan sportista koji želi pažnju i sramota je kakve laži šire mediji, kako u Srbiji, tako i na cijelom Balkanu. Sramota je što rušite brak i zanemarujete sve što joj je vrijedno samo da bi dobili trenutak pažnje. Sramota je šta trpi jedna žena, majka i supruga! Zar vas tuđa nesreća ovoliko raduje? Zar nema ni malo čovječnosti u vama? Takav je naš mentalitet, okrutan i bezdušan, ali zapamtite: pred Bogom smo svi isti i sve će vam se to jednog dana obiti o glavu. Jelena, ti znaš ko si i koliko vrijediš. Nijesi sama u ovome i nikada nećeš biti jer smo tu mi, tvoji fanovi, koji te podržavamo i uz tebe smo u ovim teškim momentima. Lav je kralj, nikada ne odustaje. Lav je kralj igre, a ti ćeš iz ovoga izaći kao pobjednica, još jača i bolja. Podigni glavu i pokaži im koliko si moćna, lavice! ?❤

A post shared by BLOG OF JELENA KARLEUŠA (@blogofkarleusa) on Jan 15, 2019 at 2:20pm PST

Jelenu je takođe podržao i veliki broj kolega koji su užasnuti ovim skandalom koji potresa nju i njenu porodicu.

Međutim, dok se skandal koji se obrušio na Jelenina leđa dešava već unazad nekoliko dana, sada je došlo do nove nevolje - njen nalog na društvenoj mreži Twitter je suspendovan.

Zašto je došlo do ove odluke to nije poznato, a da li je suspenzija privremena ili trajna, ostaje nam samo da vidimo,