Celebrity News

Aleksandar Skasgard: Zgodni Šveđanin iz "Nevinih laži" otkriva pikanterije iz privatnog života (video)

Aleksandar Skasgard: Zgodni Šveđanin iz "Nevinih laži" otkriva pikanterije iz privatnog života (video)

Švedski zavodnik, glumac Aleksandar Skasgard u videu za W magazin otkrio je pikanterije iz djetinjstva i privatnog života.

Miljenik žena, koji će u avgustu proslaviti 40. rođendan, izgleda nikada bolje, a kako se čini, njegovo vreme tek dolazi. Ponovo je na sebe skrenuo pažnju ulogom Perija Rajta u seriji "Nevine laži", a iako tumači biznismena nagle naravi osvojio je srca žena širom sveta.

Međutim, Aleksandar otkriva kako to nije uvek bilo tako.

Naime, u kratkom video intervjuu, ispričao je kako je sa osam godina, po povratku u školu sa letovanja  u SAD gde je kupio kaubojske čizme i šešir, mislio kako će sve devojčice biti zaljubljene u njega kad ga vide u novom izdanju, a umesto toga, svi su ga ismejali.

I prvi poljubac, nekoliko godina kasnije, bio mu je neprijatno iskustvo, a otkrio je i kako je bio zaluđen glumicom Džesikom Lang koju je gledao u filmu Tootsie.

Glumac je na urnebesan način objasnio i zašto još uvek nije oženjen.

- Možda je razlog što još nisam stao na ludi kame, zato što sve žene poredim sa likom Džesike Lang iz pomenutog filma -  kaže ovaj "viking" koji  je, kako pišu strani mediji, upravo raskinuo dvogodišnjoj vezi s britanskom dizajnerkom i voditeljkom Aleksom Čang.

Šveđanin je otkrio i kako se odlučio za glumačku karijeru. Kako kaže, bavio se kao dete glumom i to uopšte nije voleo. Nije mu prijalo da bude u centru pažnje. Međutim, ipak se glumi vratio jer mu ništa drugo nije išlo od ruke.

- Šta god da sam krenuo da radim bio sam očajan. Zato sam se vratio glumi. Da, toliko sam strastven kada je moj posao u pitanju - iskren je Aleksandar koga demantuje sopstveni talenat koji smo imali prilike da vidimo uravo u seriji "Nevine laži" za koju je ove godine nominovan za nagradu "Emi".