Celebrity News

Milica Dabović je rešila da objavi knjigu, a fanovi će imati veoma VAŽNU ulogu

Milica Dabović je rešila da objavi knjigu, a fanovi će imati veoma VAŽNU ulogu

Košarkašica Milica Dabović pre nego što je postala majka prošla je kroz velika životna iskušenja o kojima se javno govorilo i pisalo.

Sada kada je na svet stigao njen naslednik Stefan, život joj se promenio i konačno je našla sreću.

Međutim, kako je iza sebe ostavile dosta stresnih situacija i u životu joj nisu samo cvetale ruže, košarkašica je rešila da događaje iz svog privatnog života pretoči u knjigu. Tim povodom se i na Instagramu obratila fanovima:

Dragi moji prijatelji, do sada smo zajedno mnogo toga podelili i jedni druge podržali. Zajedno smo uradili puno toga lepog i uradićemo još puno toga u ovoj godini. Početkom ove godine i ja sam, baš kao i svi vi, započela rad na nekim novim projektima. Jedan od njih jeste i pisanje knjige o mom životu, karijeri i košarci. U toku je prva faza rada na knjizi, koja podrazumeva izradu njenog sadržaja, pa bih volela da čujem šta biste vi voleli da pročitate između korica o meni, košarci, utakmici i isto tako bih volela da pročitam u vašim komentarima kako biste vi mene opisali i kako me doživljavate. Najinteresantnije komentare ću objaviti u knjizi, a neke ćemo i nagraditi - napisala je ona.