Celebrity News

Ksenija Bujišić u DRUGOM STANJU!

Ksenija Bujišić u DRUGOM STANJU!

Voditeljka vremenske prognoze Ksenija Bujišić je u četvrtom mesecu trudnoće, dok je njena koleginica Anđela Đurašković u drugom stanju tri meseca.

Kako se navodi, radiće sve dok budu mogle, a onda preuzimaju jednu od najlepših životnih uloga.

https://www.instagram.com/p/BrqCcp9ATb1/

Ksenija bebu čeka sa izabranikom Miljanom.

https://www.instagram.com/p/BrqCcp9ATb1/

- Ksenija i Anđela su presrećne što će se ostvariti kao mame. One su već rekle da će na televiziji raditi dokle god budu mogle. Pukom slučajnošću se dogodilo da su u istom trenutku ostale u drugom stanju, ali još uvek ne žele u javnosti da pričaju o tome. Čim su saznale ovu vest, prvo su saopštile svojim partnerima i članovima porodice, a potom i ljudima na televiziji. Ksenija je bila presrećna kada je saznala da je trudna i to joj je bio najlepši poklon za protekle praznike, dok je Anđela bila radnosna jer je priželjkivala da u 2019. godini postane mama - rekao je izvor sa Prve pa dodao:

- Gledaoci možda nisu primetili, ali Ksenija ima manji stomačić, dok Anđela svoj uspeva da sakrije kada se pojavljuje na malim ekranima. Pošto su obe mlade, raduju se ovoj novoj ulozi i sa nestrpljenjem iščekuju trenutak da postanu mame. U ovim trenucima čitava ekipa koja radi jutarnji program pruža im punu pažnju i olakšava im svakodnevicu - zaključuje izvor.