Celebrity News

Ponovo sama: Adrijana Lima raskinula sa dečkom

Ponovo sama: Adrijana Lima raskinula sa dečkom

Nakon godinu i po dana veze, Adrijana Lima i turski pisac i guru za samopomoć Metin Hara odlučili su da raskinu, kako prenosi tabloid Pipl. Lima i Hara upoznali su se u julu 2017. godine, što je Metin zabiležio i na svom Instagramu uz opis: "Srećan sam što sam upoznao ovakvu skromnu dušu. Planiramo inspirativne projekte. Ostanite divlji, ostanite slobodni."

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Metin Hara (@metinhara) дана 22. Окт 2018. у 11:50 PDT

A samo mesec dana nakon upoznavanja počeli su da se zabavljaju, pa su snimljeni kao se ljube na jahti u Turskoj i od tada je izgledalo kao da im u vezi cvetaju ruže. Adrijana je svog novog dečka upoznala sa svojom decom koju je dobila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem, a par je često na društvenim mrežama objavljivao romantične zajedničke fotke, no poslednju je objavio Metin još u oktobru prošle godine, što je već moglo ukazivati na to da planiraju raskid.

A osim što je raskinula sa dečkom, u novembru prošle godine Adrijana je napustila i modnu kuću Viktorijas sikret nakon 19 odrađenih revija, što je za sada čini najdugovečnijim "anđelom".