Celebrity News

Ivan Bosiljčić otkrio kako je ZAPROSIO Jelenu Tomašević!

Ivan Bosiljčić otkrio kako je ZAPROSIO Jelenu Tomašević!

Dame zaista sanjaju o ovakvom trenutku.

Popularni glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević godinama su u srećnom braku, a sve do sad nisu otkrivali kako je izgledao trenutak kada su shvatili da će ostariti zajedno…

https://www.instagram.com/p/BsQpSugltuF/?utm_source=ig_embed

Gostujući u popularnoj emisiji , šarmantni glumac ispričao je da se sudbonosni trenutak prosidbe dogodio u parku Sent Džejms u Londonu.

Međutim, daleko od toga da je to bilo planirano – Ivan je dugo nosio sa sobom prsten i čekao idealan trenutak da pita Jelenu želi li da s njim provede ostatak života.

- Nisam mogao da smislim ništa kreativno. Ja sam nosio stalno prsten sa sobom i nešto sam se uzdao u to da ću prepoznati pravi momenat. Otišli smo u London, gde sam igrao predstavu. Ležimo mi u nekom parku – tamo svi leže po parkovima – i Jelena kaže u jednom momentu: 'Bože, kako nam je lepo, kako sam srećna.' Ja kažem: 'Evo ga! Ustani, ustani, ustani.'"

Ivan je otkrio da je zbunjenoj pevačici zatim ponudio prsten.

Jelena kreće da plače, kreće da rida. Ja je pitam: 'Pa, je l' hoćeš?' Utom pukne neki aplauz, mi se okrenemo, neki Kinezi gledaju i tapšu. Kažem ja: 'Jelena, nama ne ginu aplauzi.' Stvarno nije očekivala."

Ako ste se ikada pitali zbog čega je Ivan Bosiljčić muškarac o kakvom mašta svaka žena, sada vam je jasno.

Predivno romantičan, pažljiv i do ušiju zaljubljen u svoju dragu!