Celebrity News

Kad je čuo da se RAZVODI, OTAC Ane Kokić OVAKO PROKOMENTARISAO spornu situaciju

Kad je čuo da se RAZVODI, OTAC Ane Kokić OVAKO PROKOMENTARISAO spornu situaciju

story

Na pijaci u beogradskom naselju Konjarnik Stevan Kokić, otac pevačice Ane Kokić, koja je javnost obavestila da se razvodi od supruga Nikole Rađena, prodaje na jednoj tezgi.

On sa starijom ćerkom više od jedne decenije nije u kontaktu.

- Meni je iskreno žao, jer sam i ja prošao kroz tu fazu i znam da joj nije prijatno Ipak su oni javne ličnosti, pa je njima teže za razliku od običnih ljudi. Izloženi su više javnosti, izmišljenim pričama i aferama. Običnim ljudima je lakše, imaju svoj mir - kaže Anin tata.

- Meni je žao što se to desilo, pogotovo zbog njihovih ćerki, ipak su u pitanju dve devojčice, tek počinju svoje živote. Meni je žao što se to događa, ali ja ne mogu ništa da promenim. Ona zna najbolje šta se tu dogodilo i zašto su tako odlučili. Ja ih nisam spajao, ja ih neću ni razdvajati. Pitali smo gospodina Kokića šta bi poručio ćerki da s njom stupi u kontakt povodom ove nemile situacije. Bolje dobar razvod nego loš brak - bio je kratak i koncizan.

Kokić smatra da njegovu ćerku razvod neće poremetiti i da ona iz svega može samo da izađe jača.

- Ja je znam od rođenja, otac sam joj, ona je inteligentna, pametna, borac je. Neće ona dozvoliti da se nešto loše desi u njenom životu, ja joj ništa loše i ne želim. Neće je razvod poljuljati, ima čvrst karakter i borac je i uvek istera svoje. Uporna je, takvu je znam - ističe on.