Celebrity News

Koliko će biti "TEŽAK" RAZVOD Džordža i Amal Kluni?

Koliko će biti "TEŽAK" RAZVOD Džordža i Amal Kluni?

Posle poslednje žučne rasparave koju su imali Amal i Džordž Kluni, advokatica je pokupila njihovu zajedničku decu, pa je tako sa Elom i Aleksandrom otišla u njihovu kuću na Sardiniji.

Kako piše britanski "Miror" od kada se ta svađa dogodila, šuška se da se Amal i Džordž Kluni rastaju, a da ukoliko stvarno dođe do toga njihov razvod mogao bi da teži 460.000.000 evra.

Izvor koji je veoma blizak sa parom kaže da Džordž stalno šalje poruke i zove preko video poziva kako bi mogao više da viđa decu.

https://www.instagram.com/p/BrcydoTFrzb/

Takođe, izvor dodaje i da je Amal izjavila da ukoliko odluči da dođe kod njih u kuću na Sardiniji, da će moći da spava samo u gostinjskoj sobi, kao i da je u toj nameri veoma ozbiljna i odlučna.

Naime, kako pišu neki strani mediji, advokatica je zapretila glumcu razvodom ako ne prestane da flertuje sa ženama kao da je i dalje slobodan.

https://www.instagram.com/p/Bq77JnPl1Nq/

Podsećamo, Džordž i Amal su se upoznali 2013. godine kada je njihov zajednički prijatelj doveo kod Džordža u kuću u Italiji. Posle toga njih dvoje su počeli da se dopisuju, a samo šest meseci kasnije Kluni je zaprosio Amal.