Celebrity News

OVAKO IZGLEDA SIN Danice Maksimović KOJI SE RETKO POJAVLJUJE U JAVNOSTI

OVAKO IZGLEDA SIN Danice Maksimović KOJI SE RETKO POJAVLJUJE U JAVNOSTI

story

Glumica Danica Maksimović danas je napunila 66 godina, a iz braka sa Todetom Lolićem ima sina Miloša.

Reditelj i sin glumice Danice Maksimović ne voli da se pojavljuje u novinama i na televiziji, osim kada treba da govori o svom radu.

- Ja se foliram da sam ozbiljan, a mama je ozbiljnija nego što deluje - rekao je on.

Do treće godine gimnazije drugari nisu znali da mu je majka naša poznata glumica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Die Presse Schaufenster (@diepresseschaufenster) дана 2. Феб 2016. у 11:53 PST

- Trudim da me nema po novinama i televiziji, osim kad treba da govorim o svom radu. Osim toga što nemam šta da pridodam opštoj halabuci, sve vreme se pitam čemu zapravo mediji služe, danas i ovde, pa i planetarno, i svaki od mogućih odgovora me ili razljuti ili rastuži - rekao je ranije za "Blic Puls" Lolić.

Miloš je završio pozorišnu režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Slavenka Saletovića i Ljubomira Draškića.

- Ni oni ne uspevaju da se dogovore šta sam od koga pokupio - rekao je Lolić kroz smeh odgovarajući na pitanje na koga više liči na mamu ili na tatu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Diego D (@marblebust) дана 24. Сеп 2018. у 4:37 PDT

Na pitanje da li je uobražen Lolić je tada rekao:

- Ne grešiš. Ne samo što sam uobražen nego me i privlače isključivo uobraženi ljudi. Svako iz svog ludila, neko zato što je utripovao da izgleda dobro, neko zato što misli da je prepametan, neko zato što je umislio da ima ukusa, neko zato što vidi sebe kao nadarenog, i tako redom. Zanimaju me ljudi koji žive svoje izmišljene uobražene paralelne univerzume gde su oni događaj milenijuma. Ima i uobraženosti koja mi je odbojna, na primer uobražena lenjost, ili uobraženost koja diskvalifikuje druge, to ne podnosim, ili uobraženost izazvana novcem, kad je neko uobražen jer ima, eto, pare, to već nije seksi.

Režirao je mnogo predstava u Beogradu, a za neke od njih je dobio i prestižne nagrade. Trenutno živi u Berlinu.