Celebrity News

Mnogi su ubeđeni da Megan Markl lažira trudnoću i imaju dokaz (foto)

Mnogi su ubeđeni da Megan Markl lažira trudnoću i imaju dokaz (foto)

Kad si TV Pepeljuga savremenog doba očekivano je da će se javnost deliti na one koji te obožavaju i one koji bi učinili sve da te diskredituju. Megan Markl to najbolje zna, a poslednji u nizu napada na nju odvija se na društvenim mrežama, gde je zaživeo haštag #Megxit. Pod njim se mogu naći "dokazi" da je trudnoća vojvotkinje od Saseksa lažna i da će njeno i Harijevo dete zapravo roditi surogat majka.

Britanska kraljevska porodica je u novembru objavila da je Megan trudna, što je, očekivano, izazvalo medijsku pompu, pa je reporteri i fanovi sada prate još vatrenije nego ranije. Od tada na svakom koraku jedni čestitaju poznatom paru na budućoj prinovi, a drugi samo čekaju priliku da napadnu ne baš omiljenu princezu. Među njima svakako prednjače i ovi koji tvrde da u tom stomaku nije beba već jastuk.

Tako se društvenim mrežama šire Meganine fotografije koje navodno idu u prilog ovoj tvrdnji. Na nekima se vidi vojvotkinja u čučećem položaju koji je, kako kažu, za trudnice vrlo komplikovan i sigurno se ne može obavljati sa takvom lakoćom s kojom to radi ona. Ima i onih koji su primetili da joj stomak ima moć šetanja pa je u različitim pojavljivanjima različito postavljen.

- Imam dve fakultetske diplome i jedan master. Govorim tri jezika. Definitivno sam obrazovana, ali i dalje mislim da je sve u vezi sa Megan lažno, uključujući i njenu trudnoću - napisala je na Twitteru izvesna Bela Vulf.

- Dvaput je čučnula, najpre da bi podigla psa. Pogledaj koliko je nagnuta napred. Sagnula se s otvorenim kaputom pa možete da vidite kako joj se stomak skupio. To ne bi bilo moguće da je beba unutra - tvrdi drugi korisnik ove društvene mreže, misleći na ovu fotografiju:

Zanimljiva je i teorija koja kaže da vojvotkinja sigurno nije trudna jer je odavno poznato da se ni po koju cenu ne bi ugojila.

- Ona je ranije izjavila da ne želi da se ugoji pa je zato čak i njen bivši muž potpisao predbračni ugovor sa klauzulom o povećanju težine. Dakle, ona nije trudna. Surogat majka je - objasnio je svoju tvrdnju još jedan od korisnika Twittera.

Inače, Megan i Hari upravo renoviraju svoj dom u Kensingtonskoj palati, a posebnu pažnju posvećuju dekorisanju dečije sobe. Nedavno su otkrili da beba stiže na proleće, ali i da još ne znaju pol, prenosi Index.