Celebrity News

Džordž Kluni demantovao glasine da se razvodi od Amal

Džordž Kluni demantovao glasine da se razvodi od Amal

Iako svetski mediji ne prestaju da pišu  o tome da su Džordž i Amal Kluni pred razvodom koji bi mogao da košta 520 miliona dolara, slavni glumac je danas rekao kako su ove vesti čista izmišljotina.

Naime, Radar Online objavio je kako je lepa Amal nakon burne svađe s Klunijem otišla na Sardiniju s jednogodišnjim blizancima Elom i Aleksandrom.

Izvor blizak paru kazao je i kako je Amal zapretila Džordžu da ako želi da ih poseti na Sardiniji da će morati da živi u gostinjskoj kući.

Kluni je danas opovrgao ove navode i kazao da je cela ova priča izmišljena, piše The Sun.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Page Six (@pagesix) дана 6. Дец 2018. у 9:41 PST

- Džordž ima srećnu porodicu za koju se nikad nije nadao da će imati - rekao je nakon ovoga jedan izvor i objasnio kako su glasine da se Amal sa decom nalazi na Sardniji takođe laž.

Par se upoznao 2013. godine na jednoj zabavi u Italiji. Kluni koji se 1995. godine razveo od Talije Balsam rekao je kako se više nikad neće ženiti jer jednostavno nije dobar u tome. Međutim, susret s Amal bio je fatalan.

Nakon godinu dana veze par se venčao u Veneciji.

Slavni supružnici poslednji su put viđeni zajedno u javnosti početkom decembra kada je Džordž zajedno sa svojim roditeljima podržao Amal na 23. dodeli nagrada Udruženja dopisnika UN-a. Par je i tada izgledao srećno i zaljubljeno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели George Clooney + Amal Clooney (@george_clooney_fanpage) дана 8. Јун 2018. у 11:42 PDT