Celebrity News

Nikolina Kovač PROGOVORILA O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA, pa rekla kako bi volela da dobije ćerku!

Nikolina Kovač PROGOVORILA O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA, pa rekla kako bi volela da dobije ćerku!

story

Nikolina Kovač bori se sa zdravstvenim problemima zbog kojih ne može da dobije dete. Pevačica je otpočela hormonsku terapiju koja bi trebalo da joj pomogne da zatrudni.

- Nikolina ima hormonskih problema, zbog kojih je dugo bila na terapiji. Zbog progesterona, koji joj je u deficitu, a koji je najvažniji hormon koji utiče na trudnoću, Nikolina se susrela sa mnogim drugim zdravstvenim problemima koji je sprečavaju u nameri da zatrudni - ispričao je izvor blizak atraktivnoj pevačici.

On je dodao da joj je u toj borbi najveća podrška suprug Saša Kapor, koji je sa njom već prolazio kroz sličnu situaciju.

- Nikolina je i u trudnoći sa prvim detetom, sinom Nikolajem (5), imala hormonskih problema. Trudnoća je bila visokorizična, pa ju je održavala pomoću lekova, a Saša joj je i tada bio najveća podrška. Nakon porođaja je upala u postporođajnu depresiju, osećala se loše psihički i fizički, a sve je to za nju bilo veoma teško i ostavilo je traga. Počela je da otiče, da zadržava vodu, oseća se anksiozno itd - priča izvor i dodaje da je čak u jednom trenutku, kada je sve to prošlo, rekla da više nikada neće prolaziti kroz istu stvar.

- Dugo je razmišljala da li da sinu podari brata ili sestru jer bi to značilo da je opet očekuje isti scenario u vidu terapije, ležanja, mirovanja, strogog režima ishrane i života uopšte, ali je prelomila kada joj je sam Nikolaj rekao da bi mnogo voleo da dobije sestru - priča izvor dobro upućen u bračne prilike i planove Kaporovih.

Tada je, kako je rekao, pevačica donela odluku da se, iako će se opet ugroziti svoje zdravstveno stanje, potruditi da svome sinu ispuni najveću želju.

- Tačno je da bismo voleli da Nikiju podarimo sestricu koju toliko želi i potrudićemo se da u tome uspemo. Ne bih želela da javno govorim o tome kroz šta sam prolazila i kroz šta ću sve prolaziti, jer želim da svoju intimu zadržim za sebe. Svesna sam da mnogi parovi prolaze kroz sličnu borbu i znam da je danas toga sve više, nažalost. Sa druge strane, već imam Nikolaja i hvala dragom bogu na tome - iskrena je pevačica.