Celebrity News

U posebnom društvu: Jelisaveta Orašanin U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE pruža podršku suprugu sa TRIBINA

U posebnom društvu: Jelisaveta Orašanin U DEVETOM MESECU TRUDNOĆE pruža podršku suprugu sa TRIBINA

Talentovana glumica poznata je kao neko ko vodi aktivan život, a to se nije promenilo ni sada kada je Jelisaveta Orašanin ušla u deveti mesec trudnoće.

Buduća mama ipak je mnoge iznenadila kada je na društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj sa tribina bodri supruga košarkaša Miloša Teodosića.

Naime, Jelisaveta trenutno boravi u Los Anđelesu, gde Miloš igra za Kliperse, a ona redovno prati njegove utakmice. Međutim ovoga puta je imala posebno društvo - sa njom je bio njen preslatki sestrić koji verujemo jedva čeka da mu tetka rodi sestru.

Instagram/jagodenamagli

Inače, kako Jelisaveta broji sitno do porođaja, društvo u Americi joj prave sestra Milica kao i kuma Dijana.

- Jelisaveta se super oseća i vrlo je vesela i aktivna trudnica. Ona se inače hranila zdravo i stalno trenirala pre trudnoće, tako da je sa ishranom nastavila, ali vežbanje je umereno po savetu doktora. Nije zahtevna trudnica i nema posebne prohteve, potpuno uživa u trudnoći, a često su joj drugarice u poseti u Americi. To joj prija jer je Miloš prilično zauzet, ima rigorozne karantine i jedva da uspevaju da budu zajedno kada je njegova sezona u jeku - rekao je nedavno izvor za "Blic".