Celebrity News

Music Award Ceremony - Najzanimljivija izdanja sa "crvenog tepiha"

Music Award Ceremony - Najzanimljivija izdanja sa "crvenog tepiha"

Spektakularni muzički šou Music Award Ceremony (MAC) na kojem su učestvovale najveće muzičke zvezde iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije, održan je u utorak uveče u punoj beogradskoj Štark areni. Mnoga od najvećih imena regionalne scene dobile su priliku da se kući vrate sa novim priznanjem.

MAC je proglasio oko 30 pobednika u 17 kategorija.

Dodela prvih regionalnih muzičkih priznanja ličila je na neke od najznačajnijih svetskih događaja tog tipa poput onih u produkciji MTV, a program su vodili Đule Van Gog, Ida Prestar i Aida Jokanović.

I dok smo sinoć imali prilike da vidimo spektakularni nastup Nataše Bekvalac, Marije Šerifović, Jelene Karleuše i ostalih fantastičnih imena domaće scene, sada vam donosimo izdnja sa "crvenog tepiha".

Toalete poznatih lica bile su ravne onim sa svetske javne scene, pa zato ne čudi broj fanova i fotorepotera koji ih je dočakao na ulazu u Štark Arenu. Možemo slobodno reći da je Jelena Karleuša bila ona koju su sinoć svi željno isčekivali da vide pre njenog nastupa, međutim, ova diva se nije pojavila. Niko ne zna kako i gde je ušla u arenu, ali poput magije bila je spremna za svoj nastup nešto pre ponoći.

Drugi gosti Music Award Ceremony bili su manje misteriozni zato pogledajte njihova izdanja.