Celebrity News

Apsoultni Zigmanov TRIJUMF je haljina Jelene Karleuše koja je POTPUNI DNK njegovog brenda (foto)

Apsoultni Zigmanov TRIJUMF je haljina Jelene Karleuše koja je POTPUNI DNK njegovog brenda (foto)

Na sinoćnjoj dodeli MAC nagrada i spektakularnoj manifestaciji, Jelena Karleuša se pojavila u prelepoj crvenoj haljini koja je joj je zaista savršeno pristajala.

Ukoliko ste se pitali ko je zadužen za Jelenin ekstravagantni izgled, evo odgovora...

Juraj Zigman, hrvatski dizajner koji postoji više od jedne decenije i koji oblači mnoge domaće i strane zvezde, glavni je "krivac" za divin spektakuralni look na još spektakularnijoj večeri svetskih razmera.

https://www.instagram.com/p/BtO_2DAh1DZ/

On je na svom Instagramu pre Jeleninog nastupa postavio fotografiju haljine iz ateljea, ali apsolutni trijumf usledio je nakon pojavljivanja Jelene na sceni kada je preuzimala nagradu koja joj je dodeljena za najbolju kolaboraciju.

Juraj je inače, iako sarađivajući sa mnogim zvezdama, vidno oduševljen našom divom, a evo kako je prokomentarisao Jelenu kao jedinu ženu koja sa smelošću može da ponese njegove modele:

https://www.instagram.com/p/BtQh99dBAAu/

– Svi znaju da sam pronašao ženu koja predstavlja apsolutni DNK mog brenda, a to je Jelena Karleuša. S njom raditi to je priča za sebe. Tu se najviše oseti da ona nosi odeću, a ne odeća nju i to mi je veoma uzbudljivo – rekao je Zigman u jednom intervjuu...

https://www.instagram.com/p/Bs_sbqpB1Cw/

Takođe, hrvatski dizajner bio je zadužen i za izradu brilijantnog kostima u kojem je diva nastupila i predstavila svoju novu numeru pod nazivom "Lajk".

https://www.instagram.com/p/BtRS3GiBjbR/