Celebrity News

DVE DIVE U PREDIVNIM HALJINAMA UŽIVALE NA MAC-u: Jelena Karleuša podelila fotku sa Eminom Jahović (foto)

DVE DIVE U PREDIVNIM HALJINAMA UŽIVALE NA MAC-u: Jelena Karleuša podelila fotku sa Eminom Jahović (foto)

Jelena Karleuša je na svoj Instagram objavila fotografiju sa koleginicom Eminom Jahović, u čijem se društvu našla na dodeli nagrada.

Koleginice su nasmejane pozirale i ćaskale, a svi su komentarisali kako se Jelena odlično "drži" posle skandala koji joj se dogodio sa fudbalerom.

- Dame u crvenom i džentlmen - napisala je kratko Karleuša.

Podsetimo, Karleuša je Eminu podržala, kada se posle 10 godina razvela od supruga Maustafe Sandala, a ovako je komentarisala koleginicin krah braka:

- Jako mi je žao zbog toga, moram da kažem da potajno priželjkujem da se to reši. Ako su mogli da se venčaju, pa da se razvedu, mogu da se pomire, zbog dece - rekla je ona u jednoj emisiji i dodala:

- Ja ne delujem kao neko ko živi po tradicionalnim kodeksima, ali po mom braku se može videti da brak kao instituciju jako poštuje, cenim i čuvam. Volela bih da se to zbog njihove dece izgladi. Ja Eminu jako poštujem, volela bih da posle toliko godina nađu zajednički jezik. Nekako, žao mi je da neko ko je važio za primer da ljubav i brak između svoje uspešnih ljudi može da opstane, a da sada puca.