Celebrity News

Zbog ovoga je morao da otkaže SVE OBAVEZE: Dušan Kaličanin imao nezgodu

Zbog ovoga je morao da otkaže SVE OBAVEZE: Dušan Kaličanin imao nezgodu

Instagram screenshot

Dušan Kaličanin, kojeg je publika zavolela kao Jocu iz "Istina i laži", doživeo je nezgodu posle jedne kasne probe. Glumac je pao na ulici i slomio nogu, a brzom intervencijom dežurnih lekara ukazana mu je medicinska pomoć.

- Krenuo sam na večernju probu oko 22 časa i 30 minuta, a kako sam snimao 12 sati pre toga, malo od umora, a delom i svesno hodao sam vrlo lagano po očišćenom delu trotoara. U deliću sekunde sam pao u neku hip-hop špagu i sutra sam već imao čizmu od gipsa - ispričao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusan Kalicanin (@dusankalicaninofficial) on Nov 14, 2018 at 4:57am PST

Ova situacija ga je naterala da više brine o sebi. Sada, on redovno ide na kontrole i terapije kako bi se uskoro oslobodio štaka i posvetio se svojim svakodnevnim obavezama.

- Odgovoran sam i slušam savete lekara. Odmarao sam dosta i bio strpljiv. Otkazao sam sve obaveze, putovanja, predstave i sada sam bolje, ali ima još rada na rehabilitaciji - ističe on.

- Priznajem da sam snimao dan nakon povrede i još nekoliko scena, ali od februara nastavljam tempom na koji smo navikli svi u ekipi, ali i publika - dodao je Kaličanin.