Celebrity News

Bijonse i Džej Zi daju DOŽIVOTNE KARTE za njihove koncerte, a ovo je uslov

Bijonse i Džej Zi daju DOŽIVOTNE KARTE za njihove koncerte, a ovo je uslov

Muzičke zvezde Bijonse i Džej Zi daju svojim obožavaocima priliku da osvoje doživotne besplatne karte za njihove koncerte u zamenu za jednomesečni prelazak na veganski način ishrane.

Pevačica je objavila taj konkurs na Instagramu, gde ima 123 miliona pratilaca, u znak podrške projektu Grinprint (Greenprint), koji ohrabruje ljude da smanje svoj negativan uticaj na okolinu tako što će da usvoje ishranu baziranu na namirnicama biljnog porekla.

Bijonse je obećala da će jesti doručak na biljnoj bazi, te da ponedeljkom neće jesti meso, dok je Džej Zi obećao da će jesti dva obroka dnevno bazirana na biljnoj ishrani.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана 30. Јан 2019. у 7:51 PST

Taj projekat je zamisao Bijonsinog ličnog trenera Marka Borgesa, koji je u decembru objavio knjigu The Greenprint u kojoj objašnjava svoju biljnu ishranu i plan vežbanja. Pevač i njegova supruga napisali su predgovor za tu knjigu.

U studiji u časopisu Science objavljena u junu prošle godine zaključeno je kako bi izbegavanje mesa i mlečnih proizvoda omogućilo smanjivanje uticaja na okolinu.

Prema pravilima konkursa, jedan obožavalac dobiće dve karte za službenu koncertnu turneju Bijonse i/ili Džej Zi za idućih 30 godina.