Celebrity News

Adrijana Lima očajnički pokušava da proda svoj stan vredan 4.8 miliona dolara

Autor: | 16/07/2017

Adrijana Lima očajnički pokušava da proda svoj stan vredan 4.8 miliona dolara

Veteranka Victoria’s Secret, supermodel Adrijana Lima, napunila je baterije na odmoru u Crnoj Gori sa ćerkicama i bivšim suprugom Markom Jarićem, a onda je spakovala svoje kofere i uputila se kod svog novog dečka. A ko je on pogledajte OVDE.

Nema nikakvih sumnji da je Adrijana vrhunski maneken i da nema nikakvih smetnji dok šeta pistom, ali se to ne može reći i kada je u pitanju prodaja nekretnine.

Naime, brazilska lepotica je 2003. godine za 1.95 miliona dolara kupila dvosobni stan u Njujorku, u delu grada Midtown West. Šest godina kasnije udala se za srpskog košarkaša Marka Jarića, i 2009. i 2012. godine par je dobio ćerkice Sienu i Valentinu.

Godinu dana kasnije pokušali su da prodaju Limin devojački stan za 5.5 miliona dolara, međutim, kako nije bilo zainteresovanih kupaca, povukli su ga sa tržišta. Par se zatim razveo, a manekenka je nedavno ponovo pokušala da proda stan, sada spustivši cenu na 4.85 miliona.

Lima je renovirala stan od 204 m², dodala detalje poput venecijanskog gipsa i savremenog sistema za kontrolu svetlosti, muzike i temperature, ali izgleda da za sada kupaca nema piše portal tracara.com.