Celebrity News

Sanja Marinković otkrila šta je morala da uradi kako bi usrećila sina! (foto)

Sanja Marinković otkrila šta je morala da uradi kako bi usrećila sina! (foto)

Sanja Marinković voli da tokom zime i lošeg vremena u Srbiji otputuje na neku egzotičnu destinaciju, kako bi pronašla inspiraciju za nova izdanja svoje autorske emisije "Magazin In".

Ona je ovoga puta u Dubaiju, koji je inače njena omiljena lokacija za odmore, doživela nešto čemu se nije nadala ni u najluđim snovima. Naime, kako bi ispunila želju sinu Strahinji, Sanja je satima stajala pored crvenog tepiha i čekala da se pojavi najuspešniji fudbaler na svetu, Kristijano Ronaldo, kog voditeljkin naslednik obožava.

- Strahinja je danima dok smo boravili u Dubaiju imao želju da prisustvuje svečanosti dodele nagrada za najbolje trenere, igrače, sudije na svetu kada je reč o fudbalu, ali, nažalost, prisustvo nije bilo dozvoljeno mlađima od 18 godina. U nadi da će ipak na trenutak ugledati sportiste kojima se inače divi, otišli smo na večeru u restoran u blizini svečane dvorane i zatekli na desetine dece koji se tiskaju pored crvenog tepiha kako bi se slikali sa planetarnim fudbalskim zvezdama. Strahinja je već bio spreman za svoju avanturu. Bio je veoma uzbuđen jer ga je samo metar delio od Mbapea, Mesija, Koline, Ronalda... Nimalo mu nije bilo teško da dva sata zajedno sa decom iz celog sveta strpljivo se fotografiše i čeka kako bi video najveća fudbalska imena. Naravno, Ronaldo je bio zvezda broj jedan i pojavio se na kraju, a zahvaljujući uspešnim mladim ljudima iz Srbije koji su bili deo velike svečanosti i počasni gosti ceremonije, sve je bilo mnogo lakše - rekla je Sanja i dodala:

- Iskreno, imena u svetu fudbala mi ne znače mnogo, ali zahvaljujući Strahinji, uredno pratim njihov život na Instagramu, znam sve transfere, ugovore, devojke, imena dece... I moja najveća želja je kao i svakom roditelju da ne izneverim očekivanja svog deteta i iskoristim svoj posao i uticaj kada je reč o ovakavim manifestacijama. Na trenutke mi je bilo smešno, a na trenutke sam bila u neverici da stojim na štiklama i čekam da Ronaldo sa suprugom i detetom u pratnji obezbeđenja pozdravi prisutne na crvenom tepihu.

Ona je istakla da njen sin obožava sport, te da trenira fudbal, a voli i plivanje i skijanje, te se voditeljka trudi da u njemu održi i neguje ovu ljubav prema fizičkim aktivnostima.