Celebrity News

Jelena Karleuša u Dubaiju odmara od svega, ali ovo je morala da poruči svima

Jelena Karleuša u Dubaiju odmara od svega, ali ovo je morala da poruči svima

Jelena Karleuša i Duško Tošić otputovali su krajem prošle nedelje u Dubai, zajedno sa kćerkama Atinom i Nikom, gde odmaraju od medijske gungule koja ih prati već mesec dana.

Pop diva danas je na Instagramu objavila nekoliko fotografija i snimaka, na kojima je pokazala kako se ona i njen suprug zabavljaju.

Iako je aktivna na ovoj društvenoj mreži, Karleuša ne daje izjave za medije, a kako kaže izvor blizak pevačici, ona u Dubaiju čak ne čita ni portale.

– Rešila je da se potpuno isključi i ne zanima je šta domaći mediji pišu. Oni koji plasiraju lažne informacije o njenom životu i braku, završiće na sudu, ali je to prepustila svom advokatu. Pokušava da se fokusira na psihički oporavak i odmor od svega kroz šta je prošla prethodnih mesec dana – kaže izvor blizak pevačici za jedan domaći medij.

Ali, pevačica se danas oglasila na društvenim mrežama i javnim saopštenjem gde je napisala:

- Povodom jednomesečnog medijskog linča i monstuoznog organizovanog napada medija na Jelenu Karleušu, Duška Tošića i njihovu porodicu, podnete su krivične prijave protiv glavnih urednika (određenih) tabloida. Takođe, protiv pomenutih listova podnete su i parnične tužbe za naknadu štete zbog klevete, laži, fotomontaža i kontinuiranog napada na čast, dostojastvo i ugled porodice Karleuša-Tošić.

Pevačica se zahvalila i fanovima i javnim ličnostima koji su je podržali tokom skandala:

- Takođe hvala čitavoj javnosti i mnogobrojnim javnim ličnostima koje su osudile ovaj nezapamćeni čin’.

A dok advokati rade svoj deo posla, Jelena i Duško sa ćerkama odmaraju od svega, dajući šansu svojoj ljubavi da prebrodi sve nedaće uz osmeh i zabavu, jer i na poslovnom planu ima razloga za slavlje: numera LaJK sve je popularnija, pa je tako audio zapis poslušan preko 2 miliona puta, dok je već nekoliko dana na prvom mestu Trending liste najpopularnijih videa na Jutjubu u Srbiji.