Celebrity News

NOVI FIKTIVNI SUKOB SPLITSKIH DIVA: Seve i Rozga u tihom "ratu" zbog novih pesama

NOVI FIKTIVNI SUKOB SPLITSKIH DIVA: Seve i Rozga u tihom "ratu" zbog novih pesama

Splitske pevačice vode tihi rat već dugi niz godina, a sada su Severina Kojić i Jelena Rozga objavom novih spotova u razmaku od samo nekoliko dana napravile novi fiktivni sukob. Pesme “Halo” i “Moje proleće” u kratkom su roku postale hitovi, zbog čega obe imaju razloga za zadovoljstvo.

Ali, jedna ipak znatno vodi po broju pregleda na Jutjubu. Naime, Rozgino “proleće”, koje je napisala Emina Jahović, ima vrtoglavih 2,48 miliona pregleda, dok je Severina pesma “Halo” u šest dana pogledan 1,54 miliona puta te je na drugom mestu po trendingu za ovu regiju.

- Ne znam zaista šta bih rekla, ovo je preemotivno za mene. Donela sam pesmu iz srca, a suza koja je iz mene pala bila je poput noža, podelila me je na dva dela. Jedan deo koji je pevao iz bola i čiste emocije i drugi koji se lomi od ljubavi. Pesma tako deluje na mene, na ljude, na svaku starosnu dob i pol. Zahvalna sam svima koji ‘Moje proleće’ vole i doživljavaju na način koji nisam ni sanjala da će podeliti sa mnom - poručila je Rozga videvši koliko je njena pesma tražena.

Ali nema ni Severina razloga za zabrinutost.

- Sedam godina posle albuma ‘Dobrodošao u klub’ izašao je album ‘Halo’. Na njemu se nalaze pesme koje su me dirnule pravo u srce. To su ‘Kao’, ‘Otrove’, ‘Mrtav bez mene’, ‘Unapred gotovo’, ‘Tutorial’, ‘Magija’ i ‘Imaš pravo’, koje već sad zajedno imaju više od 200 miliona Jutjub pregleda. Hvala vam na podršci, ljubavi i svemu što mi pružate. Muzika je moja prva ljubav i direktna veza s vašom dušom - poručila je Seve preko društvenih mreža.