Celebrity News

Filip Živojinović POBESNEO kad je čuo da će se nakon Aleksandrinog porođaja tašta useliti kod njih?

Filip Živojinović POBESNEO kad je čuo da će se nakon Aleksandrinog porođaja tašta useliti kod njih?

Aleksandra Prijović žestoko se sukobila sa suprugom Filipom Živojinovićem nakon što je odlučio da ne dozvoli njenoj majci Borki da se useli u njihov zajednički stan.

Kako piše Srpski telegraf, drama u domu Živojinovića odigrala se pre desetak dana kada je Aleksandra saopštila Filipu da će neko vreme sa njima živeti njena mama, kako bi joj pomogla oko bebe.

- Aleksandra je ušla u osmi mesec i razmišljala je da će joj za prvo vreme trebati pomoć, pa se zato i obratila mami, koja je to sa oduševljenjem prihvatila. Međutim, ni jedna ni druga nisu mogle da zamisle kako će Filip da reaguje na tu ideju. Borka je došla kod njih u stan kako bi mu zajedno saopštile njihove planove i da se dogovore oko porođaja - priča dobro obavešteni izvor i dodaje:

https://www.instagram.com/p/BsEZtjYnIW1/?utm_source=ig_embed

- Kada je čuo, Filip je totalno poludeo. Počeo je da viče na Aleksandru odakle joj ideja da donosi bilo kakve odluke pre nego što se dogovori sa njim i da u njihovom stanu nema mesta za taštu. Imaju tri sobe, uključujući i dnevnu, od kojih je jedna opremljena za bebu, pa za Borku nema mesta. Posebno je vikao da ne želi da mu dete odgajaju babe i dede, nego isključivo njih dvoje. Nema ništa protiv da ona ponekad dolazi, ali da useljavanje ne dolazi u obzir, tačnije da tašta može da se useli, ali da u tom slučaju on izlazi iz stana - završava priču izvor.

Aleksandra je navodno pokušala da mu objasni da bi joj bilo lakše kad bi joj tu bila majka, pošto ništa ne zna oko bebe, ali je Filip bio izričit. Navodno, čak je rekao da će angažovati iskusnu medicinsku sestru da joj se nađe, ako je njenoj majci problem da dolazi, ali da se u stan niko neće useljavati.