Celebrity News

DEA IZAŠLA IZ OPERACIONE SALE: Operacija završena, LEKARI SPASLI RUKU!

DEA IZAŠLA IZ OPERACIONE SALE: Operacija završena, LEKARI SPASLI RUKU!

Kako Kurir saznaje, sve je proteklo u najboljem redu, operacija je dugo trajala i bila je izuzetno zahtevna ali je tim lekara u kojem je bio u vrsni dr Bumbaširević spasao ruku voditeljki i uspešno povratio cirkulaciju u otkinutom ekstremitetu...

Voditeljka Dea Đurđević posle višečasovne zahtevne operacije na VMA izašla je iz sale danas oko 14 časova i prema prvim informacijama zahvat je protekao dobro.

https://www.instagram.com/p/Bs2_UEzAB_3/

Kako Kurir saznaje, zahvat je prošao dobro i lekari su spojili ruku koju joj je otkinuo autobus u jutrošnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći na Dedinju, ispred ulaza u KBC Dragiša Mišović.

U timu lekara koji su danas operisali voditeljku jeste i profesor doktor Marko Bumbaširević, koji je odmah stigao u pomoć kolegama na VMA.

Kako saznajemo, sve je proteklo u najboljem redu, operacija je dugo trajala i bila je izuzetno zahtevna ali je tim lekara spasao ruku voditeljki i uspešno povratio cirkulaciju u otkinutom ekstremitetu.

Đurđevićeva je jutros oko 6 teško povređena kada ju je pokosio autobus dok je posle manjeg sudara na putu do posla izašla iz automobila i stajala na trotoaru.