Celebrity News

Kroz oči komšija - Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

Kroz oči komšija - Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

Mala, mirna ulica na Dorćolu, nova zgrada i ljubazne komšije samo imaju reči hvale na račun voditelja Ognjena Amidžića i njegove supruge Danijele.

Stekli smo utisak već posle nekoliko razmenjenih rečenica sa komšijama da je Ognjen u životu isti kao na televiziji - da ih zasmejava. To nam je potvrdila i Jovana iz kafića koji se nalazi u njihovoj zgradi a koji Amidžić redovno posećuje.

- Redovno dolazi po klopu za poneti. Ali slabo sedi. Vodi rečuna o ishranu i dolazi po šest jaja, palentu ili, kako on voli da kaže, “klot”, tj. šest belanaca. Mnogo je zabavan. Kad se odmara nije toliko hiperaktivan, ali je super lik - kaže Jovana.

Ona dodaje da i kada nije na televiziji Ognjen vodi računa o stajlingu.

- Uvek ima sajan autfit - šarene čarape i neke jako interesantne papuče i majicu. Njegova supruga je uvek sređena i uglavnom dolazi sa sinom kod nas - dodaje Jovana.

Iz obližnjeg frizerskog salona su nam rekli da Ognjen ponekad svrati i kod njih.

- Odličan je komšija. Možda će neko pomisliti da ga previše hvalimo, ali je tako. Zabavan, duhovit i uvek zna neku foru da baci - rekao je jedan od frizera.

Jedan stariji gospodin ujedno je i Ognjenov verni gledalac, ali kaže nije to samo zato što su komšije.

- Viđam ga, mada on iz garaže izađe autom. Gledam njegovu emisiju, dovodi one pevaljke, pa se šali s njima. Drago mi je što je tako normalan. Mnogi bi se uobrazili da su na njegovom mestu, a on je normalan - rekao nam je Ognjenov komšija.