Celebrity News

OVO mu se posebno dopalo: Posle Žike Todorovića i Aca Lukas dolazi u "Pinkove zvezde"

OVO mu se posebno dopalo: Posle Žike Todorovića i Aca Lukas dolazi u "Pinkove zvezde"

Iako je odustao od šou-programa “Zvezde Granda” i rekao kako nema vremena da se bavi karijerama mladih talentovanih pevača, Aleksandar Vuksanović rešio je da prihvati poziv Željka Mitrovića i sedi u crvenim stolicama poznatog takmičenja.

- Lukas je bio odlučan u tome da se više neće pojaviti u talent programima, međutim, nakon razgovora sa vlasnikom “Pinka” Željkom Mitrovićem rešio je da ponovo pokaže koliko duhovit i koristan može da bude. Odmah je pristao i rekao da na njega mogu da računaju - priča za “Blic” izvor blizak pevaču i dodaje da mu je posebno zanimljivo što kandidati neće biti samo pevači:

- Lukasu je zanimljivo to što se neće biti samo pevači jer on pre svega voli da se šali, tako da verujemo da će tu biti smeha do suza.

Inače, u ovoj sezoni biće objedinjeni takmičari sa raznim talentima, a njihovo umeće ocenjivaće glumci, pevači, voditelji.

S obzirom na to da su gledaoci televizije „Pink“ odlično reagovali na novu potpuno drugačiju sezonu „Pinkovih zvezdica“, čelni ljudi ove televizije došli su na ideju i da šou „Pinkove zvezde“ bude predstavljen u novom ruhu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda) дана 5. Мај 2018. у 12:51 PDT

- Nova sezona ovog takmičenja, pretvara se u borbu raznih talenata, te će gledaoci imati priliku da vide kandidate koji imaju talenat ne samo da pevaju već i da plešu, glume, imitiraju, slikaju, sviraju, itd... Ono što je takođe zanimljivo je da će i glasanje biti drugačije, a scenografija nova. Kažu da je za ovaj novi projekat Željko odvojio milione kako bi i u ovom segmentu napravio najspektakularniji šou. Za sada su otkrivena dva člana, Žika Todorović i Aca Lukas, tako da je sigurno da će i preostala tri člana biti veoma zanimljiva.

Podsećanja radi, ovo će biti prvi projekat, izuzmemo li film „Južni vetar“, u kojem će učestvovati nakon porodične tragedije koju je doživeo krajem pretprošle godine. Žika se već oprobao kao član žirija u sličnim projektima, gde ga je publika lepo prihvatila, te je uspeh novih „Pinkovih zvezda“ u kojem će on biti član žirija zagarantovan.

Lukas u svađi sa Sašom Popovićem

Nakon što je napustio “Zvezde Granda” Lukas nikada javno nije prozvao Popovića, ali se šuška da mu je mnoge stvari zamerio. Čak se pričalo da ga je Popović prijavio policiji kada je na njegovoj ruci video sat identičan onom koji je iz njegove kuće nestao.