Celebrity News

Najteži trenuci: Majka Kristijana Ronalda se BORI ZA ŽIVOT

Najteži trenuci: Majka Kristijana Ronalda se BORI ZA ŽIVOT

Dolores Aveiro (64), majka jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda, ponovo vodi najtežu životnu borbu. Rak joj se ponovo vratio i nedavno je operisana u Madridu, a sada ide na zračenja.

– Borim se za život – izjavila je Dolores za španske medije, a tužnu vest o svom zdravlju saznala je nekoliko dana pre sinovljevog 34. rođendana.

Dolores je prvi rak dojke pobedila 2007. godine. Dve godine kasnije, Kristijano je bolnici koja je njegovoj majci spasila život donirao više od 100 hiljada evra. Finansirao je gradnju centra za borbu protiv raka u svojoj rodnoj Madeiri.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maria Dolores (@doloresaveiroofficial) дана 6. Окт 2018. у 4:15 PDT

Dolores Aveiro je najvažnija žena u Ronaldovom životu. Uz njega je bila tokom svih uspona i padova u karijeri, a posebnu podršku mu je pružila kada se našao pod teškim optužbama za silovanje u Las Vegasu. Učestvuje u svim važnim Kristijanovim odlukama, a navodno ni njegove devojke nisu imale šanse ako ih majka nije odobrila.

Godinama se brinula o Ronaldovoj decu, a trenutnu sinovljevu devojku i majku njihovo dvoje dece Georginu Rodrigez, obožava i stalno na društvene mreže postavlja fotografije sa njom i unucima.

Iako zahvaljujući sinu živi luksuznim životom, odrasla je u siromaštvu. Njen muž i Ronaldov otac Žoze Dinis Aveiro bio je alkoholičar, a Dolores je jednom prilikom priznala da je zbog oskudnih životnih uslova (četvoro dece je delilo jednu sobu), razmišljala i o pobačaju kada je bila trudna sa Kristijanom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maria Dolores (@doloresaveiroofficial) дана 26. Сеп 2018. у 5:43 PDT