Celebrity News

Dodeljene BAFTA NAGRADE: Lejdi Gaga NAJBOLJA, a evo kako su IZGLEDALI poznati na crvenom tepihu! (foto)

Dodeljene BAFTA NAGRADE: Lejdi Gaga NAJBOLJA, a evo kako su IZGLEDALI poznati na crvenom tepihu! (foto)

Titulu najboljeg glumca koje dodjeljulje Britanska akademija filmske i televizijske umetnosti BAFTA očekivano je pripala američkom glumcu Ramiju Maleku za sjajnu rolu u filmu “Bohemian Rhapsody”.

Iako su mnogi očekivali da će film kontraverznog reditelja Brajana Singera odneti nekoliko nagrada, to se nije dogodilo, pa je njegovo filmsko ostvarenje osvojilo još samo jednu nagradu i to priznanje za najbolji zvuk.

Baš kao i na dodeli Gremija, pevačica i glumica Lejdi Gaga okitila se titulom, tačnije, njena duetska pjesma “Shallow” koju zajedno sa Bredlijem Kuperom izvodi u filmu “Zvezda je rođena”.

Glavni kandidat za prestižnu nagradu “Oscar”, film “The Favourite” osvojio je neverovatnih sedam BAFTA nagrada, dok je najbolji reditelj ovogodišnjih BAFTA nagrada Alfonso Karona zaslužan za još četiri nagrade koliko je osvoji njegov film “Roma”.

Nagrada za najbolju žensku ulogu pripala je glumici Oliviji Kolman, dok je za najbolju sporednu žensku ulogu, nagrada pripala glumici Rejčel Vajs. 

Svu pažnju na crvenom tepihu ukrali su princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton koji su za ovo prestižno veče odabrali savršene i usklađene modne kombinacije...

Kako su poznati izgledali, pogledajte u galeriji: