Celebrity News

Andreana Čekić iskrena: Spremna sam za NOVU LJUBAV

Andreana Čekić iskrena: Spremna sam za NOVU LJUBAV

Folk pevačica Andreana Čekić ima poprilično uspešan period iza sebe kada je muzička karijera u pitanju.

Ovoj zvezdi "Granda" sve ide savršeno u poslu, na ljubavnom planu joj ne cvetaju ruže jer je nedavno najavila da se razvodi od supruga Ivana Miladinovića.

Na početku intervjua za espreso.rs na pitanje da li se formalno razvela kaže:

– Ne, još se nisam razvela. Ovih dana ćemo to obaviti. Ne žuri nam se.

Jesi li spremna za novu ljubav?

– Jesam, apsolutno!

Kako si uspela da sačuvaš poslovnu saradnju sa Ivanom i posle kraha vašeg braka?

– Valjda što smo mi pre veze i braka bili u poslu. Realno, navikli smo da budemo ekipa i on, pošto je šef benda, jako dobro vodi tu priču, to organizuje jako dobro i voli to da radi i sve dok to tako ide, ne vidim razlog da to promenimo.

Je li se dešava da na nastupima on muva neku devojku ili da njega muvaju? Osetiš li tada neku emociju prema njemu ili možda ljubomoru? Je li bi te uzdrmalo da ga sada vidiš sa nekom drugom?

– Pa, bilo je to ranije kada ga neka gleda i ja gledam da li on nju gleda, ali iskreno sada me to i ne interesuje. Sada mogu i da se gledaju. Sada me ne bi ništa uzdrmalo, ali moram da napomenem da je on jako posvećen poslu kada je na nastupima i čak nije uopšte u tom fazonu, ali mu ne bih zamerila niti bi smetalo da se muva sa drugim devojkama.

Da li se kaješ što si bila u braku sa Ivanom?

– Svako je sa partnerom kakvog zaslužuje. Ja se ne kajem što sam bila sa Ivanom u braku jer prosto tada je tako trebalo, e sada smatramo da više ne treba i to je to. Ne treba se nikada kajati zbog toga što je bilo i za nekim izgubljenim vremenom. Sve je onako kako treba da bude.