Celebrity News

Niko nije savršen: Šta Ognjen Amidžić oduvek zamera supruzi Danijeli

Niko nije savršen: Šta Ognjen Amidžić oduvek zamera supruzi Danijeli

Ognjen Amidžić otkrio je detalje odnosa sa suprugom Danijelom Dimitrovskom, zbog kojih se pokrenula lavina komentara. Naime, za razliku od njega, Danijela je po određenim pitanjima mnogo tvrđa, te joj je voditelj to uvek zamerao.

Iako važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene, mnogi su se iznenadili da im je ovako nešto relativno česta prepreka u komunikaciji.

- Ona je vrlo specifična. Ima vrlo jasne i čvrste stavove po mnogim temama. Ja se slažem sto posto, ja znam njeno mišljenje, mi pričamo o tome. Slažem se sa njenim mišljenjem i ona je čvrsta u svojim stavovima jer nosi to tradicionalno vaspitanje, ima taj tradicionalni stav... Ali isto tako, vrlo je otvorena - rekao je u jednoj emisiji Ognjen.

- Ja sam njoj uvek zamerao što je možda malo za moj ukus tvrđa u nekim stavovima. Mislim da je najtvrđa, ustvari, prema sebi i oko toga imamo neku kao priču: 'Može to malo mekše, ne mora baš tako - objasnio je dalje on.

Takođe, on je priznao da, na svu sreću, on nije "loš policajac" kada je u pitanju njihov naslednik.

- To je dobro, jer ja nisam baš opasan kao tata. Ja sam ona mekša strana (smeh). Ona je vrlo dosledna u svakoj priči, stavu i posvećena je svakoj stvari koju radi - zaključuje voditelj.