Celebrity News

Ni Prijanka Čopra ne može da ulepša NAJRUŽNIJU HALJINU

Ni Prijanka Čopra ne može da ulepša NAJRUŽNIJU HALJINU

Indijska glumica i manekenka Prijanka Čopra (36) odavno važi za jednu od najlepših žena javne scene - zapravo, 2000. godine je i zvanično je postala najlepša kada je ponela titulu Mis sveta. Međutim, nedavno je pokazala kako čak i najprivlačniju damu može da uništi ružna haljina.

Bolivudska zvezda je nedavno na premijeri filma Isn't It Romantic zajedno sa suprugom Nikom Džonasom (26) skrenula najviše pažnje fotografa i novinara, i to dobrim delom zbog verovatno najružnije haljine u univerzumu, koju je rešila sinoć da obuče. Znamo da zvuči kao preterivanje, ali kombinacija šljokičavog roze korseta i donjeg dela koji kao da je napravljen od draperije nedefinisane  boje zaista zaslužuje epitet najružnije kreacie ikada napravljene.

Nije pomoglo ni to što su Prijanka i Nik razmenjivali zaljubljene poglede, ni to što glumica izgleda bukvalno kao milion dolara, a čak ni raskošni dekolte nije uspeo da skrene pažnju sa činjenice da je haljina toliko ružna da je bolno gledati je. Pored totalno nespojivog gornjeg i donjeg dela i materijala tu je i problematični kroj koji dodaje nekoliko kilograma oko struka i čini da noge izgledaju kraće. Drugim rečima, potpuni promašaj koji čak ni lepotica poput Prijanke ne može da iznese.

Taoaleu potpisuje Vivienne Westwood i ovo joj definitivno nije jedno od najslavnijih dela.