Celebrity News

Dženifer Aniston i Bred Pit se SKRIVAJU već TRI GODINE

Dženifer Aniston i Bred Pit se SKRIVAJU već TRI GODINE

Jedan od najpoznatijih bivših glumačkih parova, Dženifer Aniston i Bred Pit razveli su se pre gotovo 14 godina, a pre nekoliko godina ponovno su se počeli da se zbližavaju.

Iako su šuškanja o sve intenzivnijem druženju ovog dvojca počela tek nedavno, par je navodno stupio u kontakt nakon što je preminula majka glumice, u maju 2016.godine. Četiri meseca nakon, usledio je raskid Breda i Anđeline Džoli, a 2017. Dženifer se razvela od Džastina Terua.

- Bred se javio Dženifer kada joj je umrla majka, a nju je dirnulo što je se setio u tim teškim trenucima - rekao je izvor za Us Weekly, te nastavio kako se bivši par sve više zbližavao raspadima njihovih brakova.

Tako je Dženifer ponudila svom bivšem suprugu Bredu da bude svedok o njegovoj naravi u dramatičnoj brakorazvodnoj parnici koju glumac ima s Anđelinom, a od tada su navodno neprestano u kontaktu, zbog čega ne čudi ni činjenica da je Pit došao na proslavu Dženiferinog rođendana.

- Bred je svojim dolaskom želeo da podrži proslavu njenog rođendana. Naravno da mu je žao što njihov brak nije završio na promišljeniji način, ali on je čovek koji ne voli da bude zaglavljen u prošlosti. Davno je tražio oproštaj od Džen, i ona mu ga je dala - otkrio je izvor.

Pozivnicu za svoj rođendan Dženifer je Bredu poslala još pre nekoliko nedelja, ali bivši supružnici se još uvek ne oglašavaju u medijima o detaljima njihovog odnosa.

- Prošlo je puno vremena od njihovog neuspešnog braka, a oni planiraju da ostanu prijatelji do kraja života. Istina je da nema nikakve zle krvi između njih. Oboje shvataju da kad god im se putevi sretnu, ljudi počnu da pričaju kako su ponovno zajedno. Došao je sam i skriven ušao na zabavu koja je bila vrlo sigurna, sa zabranom objavljivanja po društvenim medijima i mogli su se nadati najboljem - rekao je izvor za ET.