Celebrity News

Aleksandra i Filip Živojinović presrećni zbog kumova Teodosića, jedva čekaju da im deca rastu zajedno

Aleksandra i Filip Živojinović presrećni zbog kumova Teodosića, jedva čekaju da im deca rastu zajedno

story

Jelisaveta i Miloš Teodosić su pre dva dana postali roditelji devojčice Petre, a njihovi kumovi Aleksandra i Filip Živojinović jedva čekaju da sa njima proslave lepe vesti.

Vest da su Jelisaveta i Miloš Teodosić postali roditelji nije obradovala samo njihove porodice, već i prijatelje i kumove. Među onima koji su posebno bili srećni su Aleksadnra Prijović i Filip Živojinović, kojima je Teo bio kum na venčanju. Nije tajna da su ova dva para veoma bliska i da se često druže kada su zajedno u Beogradu, a svi su posebno srećni što će njihova deca odrastati zajedno.

- Čim im je javljeno da se Jelisaveta porodila, Aleksandra i Filip nisu skidali osmeh s lica. Odmah su pozvali Tea u Los Anđeles da bi se raspitali o stanju mame i bebe, kao i da bi uputili najiskrenije čestitke. Aleksandra je stvarno presrećna zbog Jelisavete i drago joj je što je rodila devojčicu. Ona čeka dečaka i dopada joj se činjenica što će njihova deca da odrastaju zajedno i što će se družiti - kaže izvor blizak pevačici, i dodaje:

- Aleksandra je već u nekoliko navrata spominjala koliko voli Jelisavetu i Tea i koliko je ponosna na to što su kumovi. Baš smo juče pričali i ona mi je rekla: `Presrećna sam što će naša deca moći da se igraju i odrastaju zajedno. Jedva čekam da se i ja porodim, pa da možemo zajedno da slavimo kad dođu i njih dvoje u Srbiju. Nemam reči kojima bih mogla opisati koliko sam srećna zbog ovih radnosnih vesti.` Aleksandri je termin sve bliži i ona je sada posebno emotivna, tako je i bilo kada je čula da se njena kuma porodila. Baš se raznežila.

Inače, pevačica se uveliko priprema za porođaj koji se učekuje u narednih nekoliko dana.

- Aleksandra i Filip su spremni da postanu roditelji i jedna čekaju taj dan. Ona se ne boji porođaja, pripremila se za taj dan. Već je poznato da će sina nazvati Aleksandar, soba za bebu je spremna, tako da Živojinovići samo čekaju dan kada će njihov naslednik ugledati svetlost dana. Aleksandra se o svemu dosta savetovala sa mamom Borkom, Filipovom mamom Zoricom, kao i sa Lepom Brenom. One su joj pričale svoja iskustva sa decom, ali su joj rekle da sve treba da radi onako kako oseća - dodaje izvor za "Blic".

Kako se dalje saznaje, Aleksandrina mama Borka će se preseliti kod nje i Filipa na nekoliko meseci da bi joj pomogla sa bebom.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) дана 14. Феб 2019. у 1:54 PST

Inače, pevačica će se poroditi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, za porođaj će izdvojiti oko 3.000 evra. Kako se pisalo, ona će imati najbolju moguću negu i tretman, planirano je da se porodi prirodnim putem, a Filip će sve vreme biti uz nju.

Živojinovići kupili vilu na kredit

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nakon pevačicinog porođaja planiraju da se presele u svoj novi dom koji su kupili na kredit. Aleksandra i Filip podigli su kredit da bi kupili kuću na Bežanijskoj kosi, a za luksuznu nekretninu izdvojili su 500.000 evra, pisali su srpski mediji. Kako se navodi, oni su želeli da ostanu u istom delu grada u kome su do sada živeli, da bi bili blizu Lepe Brene i Bobe Živojinovića, a svoj novi dom trenutno renoviraju.