Celebrity News

Šaban Šaulić je pre samo TRI meseca sastavio TESTAMENT: Imao je dva POSEBNA USLOVA!

Šaban Šaulić je pre samo TRI meseca sastavio TESTAMENT: Imao je dva POSEBNA USLOVA!

story

Obezbedio je svoju porodicu.

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić pre dva dana, u ranim jutarnjim časovima, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a u automobilu sa njim bio je njegov muzičar Mirsad Kerić, koji je upravljao vozilom, i Šaulićev kum Slobodan Stojadinović.

Šaban kao da je predosetio kraj jer je samo tri meseca pre smrti odlučio da sastavi testament. Tom oporukom svu svoju imovinu, vrednu nekoliko miliona evra, ostavio je supruzi, deci i unucima.

Izvori, neki od najbližih Šabanovih prijatelja, rekli su da je kralj narodne muzike poslednju volju izdiktirao porodičnom advokatu, koji je i sastavio testament.

- Šaban je u poslednje vreme bio prilično uznemiren, kao da je predosetio da će se nešto strašno dogoditi. Jednog jutra se probudio i zamolio Gocu da pozove porodičnog advokata. Rekao joj je da se već izvesno vreme ne oseća najbolje i da želi da sastavi testament. Ona mu je rekla da ne preteruje i da za to ima vremena, ali na kraju je, pošto je bio uporan, učinila kako je želeo - kaže izvor, prenose beogradski mediji.

On dodaje da je testament sačinjen u njihovoj porodičnoj kući.

- Testament je sačinjen u njihovoj porodičnoj kući, u Gocinom prisustvu. U njemu je izričito naveo da supruzi ostavlja vilu vrednu milion evra, u kojoj ima doživotno pravo uživanja, nakon čega je nasleđuju deca i unuci. Pored toga, kuću u Krčedinu ostavio je unucima, dok je tri stana u Beogradu raspodelio na troje dece: Mihajla, Ildu i Sanelu.Navodi se da je Šaban u testamentu striktno naveo da kuća na Dedinju i imanje u Krčedinu ne mogu da budu prodati, dok deca sa stanovima mogu da rade šta žele. Pored nepokretne imovine, Šaulić je ovlastio suprugu da raspolaže ušteđevinom na računima otvorenim na njegovo ime. Prema tvrdnjama prijatelja porodice, na tim računima ima najmanje 500.000 evra i taj novac pripašće Gordani Šaulić.