Celebrity News

Monika Seleš posle mnogo vremena PONOVO NA CRVENOM TEPIHU (foto)

Monika Seleš posle mnogo vremena PONOVO NA CRVENOM TEPIHU (foto)

Svojevremeno je nosila titulu najbolje teniserke sveta, osvojila je 9 grend slem turnira i bila je najmlađa teniserka koja je osvojila Rolan Garos...

Bivša jugoslovenska, a zatim američka teniserka Monika Seleš posle dugo vremena konačno se pojavila na nekoj svečanosti, i to na dodeli Laureus nagrada, na kojoj je preksinoć Novak Đoković četvrti put dobio nagradu za najboljeg sportistu godine.

Svojevremeno je nosila titulu najbolje teniserke sveta, osvojila je 9 grend slem turnira i bila je najmlađa teniserka koja je osvojila Rolan Garos.

Ali, nakon što ju je na turniru u Hamburgu 1993. godine gledalac ranio nožem u leđa, zbog povrede je morala da se povuče iz belog sporta, kojem nikada nije uspela da se vrati sa istim uspehom.

Danas živi na Floridi, pisac je i supruga 32 godine starijeg američkog biznismena Toma Golisana. Na dodeli Laureus nagrada pojavila se u svetlucavoj haljini i patikama - u stilu po kojem je prepoznajemo dugo godina.

Sudeći po njenom licu, Monika je jedna veoma srećna žena, koja kao da je u četrdesetim procvetala - ne menja se, nema bore, a iz njenih očiju sija radost.