Celebrity News

Evo zašto Jelena Karleuša nije bila na sahrani Šabana Šaulića

Evo zašto Jelena Karleuša nije bila na sahrani Šabana Šaulića

Iako je putem društvenih mreža pokazala koliko tuguje zbog smrti Šabana Šaulića, poznata pevačica Jelena Karleuša nije prisustvovala njegovoj sahrani. Naime, kako je jednom prilikom objasnila, ona prijateljima na sahrane ne ide jer se boji da to ne bi dobro podnela.

– Prijateljima ne idem na sahrane. Ta osoba više nije tu i ne znam…. To je bolna i stresna tradicija. Ja to ne mogu. Mislim da ne bih podnela – rekla je Jelena za TV1 nakon smrti poznate pevačice Done Ares.

A koliko joj je teško zbog Šabanove tragične smrti Jelena je otkrila opisom ispod fotografije koju je podelila na društvenim mrežama.

– Pre 25 godina, moj prvi nastup i eto, baš sa Šabanom. Vršac, gradski hotel. Imala sam 15 godina i Šaban je pitao moju majku da me pusti da idem s njim. Još nisam zvanično počela da pevam nisam bilo šta snimila. Slika je nastala u bekstejdžu, a Šaban me ubeđuje da ne treba da se plašim kad izađem na binu. Poslednji pozdrav prijatelju i večna slava – napisala je Jelena.

Podsećamo, Šaban je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, a sahranjen je juče na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastarblog) дана 22. Феб 2019. у 10:44 PST