Celebrity News

Emina progovorila o RASKIDU sa turskim milijarderom pa priznala U ČEMU je pronašla inspiraciju za NOVU PESMU!

Emina progovorila o RASKIDU sa turskim milijarderom pa priznala U ČEMU je pronašla inspiraciju za NOVU PESMU!

Pevačica kaže da su ona i Sadetin Saran imali različite poglede na svet, zbog čega su odlučili da svako krene svojim putem iako su ljubavi pre toga dali drugu šansu.

Pop pevačica Emina Jahović ubrzo nakon razvoda od turske muzičke zvezde Mustafe Sandala uplovila je u romansu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom. Iako je bila srećna pored njega, vrlo brzo su prekinuli tu ljubavnu priču, pa su je nedavno obnovili.

Iako je srpska javnost mislila da je u njihovoj obnovljenoj vezi sve u redu, ona za “Scenu” otkriva da pomirenje ipak nije urodilo plodom i otkriva razloge raskida.

- Te veze posle braka obično budu kratke, tako su mi rekli. Ja to nisam znala, prvi put mi se to desilo. Imali smo različite poglede na svet. Ja sam morala da nastavim da se bavim svojom karijerom i svojim životom - kaže Emina i otkriva kako se oseća nakon raskida:

- Uopšte nisam tužna nakon raskida, dobro se osećam. Lepo mi je, nastupam, jedva čekam da se družim sa svojom publikom.

Pesmu napisala za Mustafu

Emina je nedavno objavila novu pesmu, “Vukovi”, koja nosi tešku emociju, baš kao i spot. Pevačica je sama pisala tekst za ovu numeru i priznala nam da je u privatnom životu pronašla inspiraciju za stihove na koje niko ne ostaje ravnodušan.

- Inspirisao me je moj razvod koji sam preživela 2018. godine. Tada sam je i napisala. To je jedna teška pesma, emocija sa kojom sam se ja izborila, sad sam na svojim nogama, ali nije bilo lako - priznaje lepa Novopazarka.

U novom spotu gledaoci su u prilici da vide kako Eminin partner na nju viče i psihički je maltertira, ali ona kaže da to nije doživela privatno.

- Nije me nijedan partner psihički maltretirao, ali smo morali slikovito da prikažemo tekst pesme. To je spot, film, to je gluma. Nisam se ja baš tako osećala, ali moralo je u spotu sve da bude prenaglašeno da bi se dočarala emocija koju nosi pesma - objašnjava pevačica.

Pitali smo Eminu da li se njenom bivšem suprugu dopada njena nova pesma.

- Nisam u poslednje vreme u kontaktu sa Mustafom. Zbog dece uglavnom komuniciramo, o karijeri mojoj i ne baš - kaže Emina, kojoj je nekada Mustafa bio glavni savetodavac i kritičar, ali se to očigledno promenilo:

- U dobrim smo odnosima, zbog dece smo u kontaktu.

Popularna pevačica pored muzičke karijere vredno radi i na privatnom biznisu, a uskoro planira da pokrene liniju šminke.

- Lepo prolazi moj parfem. Radimo i na šminki, biće tu mnogo lepih iznenađenja.

Fotografije Emine Jahović i njenog doskorašnjeg dečka, turskog milijardera Sadetina Sarana, pronaći ćete u nastavku.