Celebrity News

SVI POGLEDI BILI SU UPRTI U NJIH: NAJBOLJE OBUČENI parovi na dodeli Oskara 2019.

SVI POGLEDI BILI SU UPRTI U NJIH: NAJBOLJE OBUČENI parovi na dodeli Oskara 2019.

I ove godine, najpoznatije svetske zvezde pojavile su se na dodeli Oskara 2019. sa svojim lepšim i jačim polovinama. Zablistali su u glamuroznim kombinacijama i plenili pažnjom cele večeri. 

Najzapaženiji par svakako je bio jedan od najatraktivnijih a to su Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez koji su izgledali besprekorno u kreacijama Toma Forda.

Na sledećim stranama pogledajte ostale najbolje obučene celebrity parove...

Zvezda filma "Bohemian rhapsody" Rami Malek i njegova devojka Lusi Bojton nosilu su stilsku kombinaciju u potpisu Saint Laurenta.

Nikako ne možemo da izostavimo Bredlija Kupera i Irinu Šajk koji su definitivno bili jedan od najsofisticiranijih parova ove prestižne večeri. Oboje su blistali u kreacijama poznatih brendova a fotkanje začinila je i glumčeva majka koja je svojom šarmantnošću osvojila srca svih prisutnih. Džulija Roberts, koja je bila prezenterka večeri je i sa bine srdačno pozdravila Bredlijevu majku.

MODNI SPEKTAKL NA DODELI OSKARA 2019: Nagrade su PLJUŠTALE, a evo kako su POZNATI IZGLEDALI (foto)

Tu su i nezaobilazni parovi poput Rouzi Hantington Vajtli i Džejsona Stetama kao i Majli Sajrus i Krisa Hemsforta...

Među njima su i Kristijan Bejl sa svojom suprugom Sibi koji su jednom drugom bili dobitna kombinacija i kada je stajling u pitanju.

OSKAROV AFTER PARTY: Zvezde DEFILOVALE u OVAKVIM IZDANJIMA, Kendal se pojavila BEZ GAĆICA! (foto)

Sofija Vergara, Džon Manganijelo, Džejson Momoa i Lisa Bonet, ispratili su egzotičnost koja je njihov najveći pečat...

Ne možemo da zaboravimo Hajdi Klum i Toma Kaulica kao i Bilija Portera i njegovog supruga Adama Smita koji je bio atrakcija večeri zbog svoje uniseks stilske kombinacije.