Celebrity News

Aca Lukas odlučio da NAGRADI svoje sinove veoma SKUPIM POKLONIMA!

Aca Lukas odlučio da NAGRADI svoje sinove veoma SKUPIM POKLONIMA!

Lazar i Andrej nisu kao ostala deca poznatih, nemaju prohteve i velike troškove.

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, već mesecima s prijateljima i članovima porodice razgleda zgrade po Beogradu da bi pronašao prikladan dom za Andreja i Lazara.

Folker je rešio da pomogne naslednicima i da više ne iznajmljuju stan, već da im on obezbedi krov nad glavom.

Budući da Lazar i Andrej nisu kao ostala deca poznatih, nemaju neke prohteve i velike troškove, od roditelja nikad nisu tražili da im kupe automobile, nekretnine, Lukas želi da im pomogne da se skuće. Njih dvojica više nisu deca, odrasli su i Aca je smatrao da je pravi trenutak da im se obezbedi krov nad glavom, te da više ne daju novac za kiriju, već da ulažu u svoj dom.

- Trenutno je sve u fazi razgledanja lokacija po Beogradu dok ne utvrde koji kraj im najviše odgovara. Lukas ima stan na Voždovcu, to im je svakako jedna od opcija. Razmišljaju i o Autokomandi, ima puno novih zgrada, a i dobro je povezana sa centrom grada - rekao je izvor i dodao da Andrej i Lazar imaju odrešene ruke i da će im ispuni svaku želju.

Kako dalje saznajemo, pored toga što će skućiti sinove, Lukas brine i o njihovim karijerama.

- Aca je već godinama razmišljao o tome da želi da obezbedi budućnost svoje dece, a veliko zadovoljstvo mu predstavlja to što je Andrej krenuo njegovim stopama, te se i on bavi muzikom. Lazaru je pomogao da se zaposli na “Grandu”, tako da su obojici poslovi obezbeđeni. Lukas je oduvek pričao deci da će im biti vetar u leđa - zaključio je naš izvor.