Celebrity News

Vanity Fair žurka nakon Oskara bila je u znaku GLAM FRIZURA, TOP ŠMINKE I SKUPOG NAKITA! Pogledajte...

Vanity Fair žurka nakon Oskara bila je u znaku GLAM FRIZURA, TOP ŠMINKE I SKUPOG NAKITA! Pogledajte...

Vanity Fair žurka definitvno je bila mesto glamura gde se sva elita Holivuda okupila i uživala u nagradama, dobrom piću i sjajnoj atmosferi.

Kako smo u prethodnim časovima pisali i o prelepim toaletama u kojima su poznati paradirali ispred radoznalih foto objektiva, nikako ne možemo izostaviti ni frizure, šminku i glamurozni nakit koji su poznate dive ponele na ovoj gala proslavi.

Sve je bilo u znaku poslednjih trendova, međutim postojali su i oni koji su potpuno iznenadili. Jedna od njih je svakako bila i već pomenuta Šarliz Teron koja je od fatalne plavuše postala vamp brineta na koju se ove predivne večeri bilo teško privići.

Dženifer Lopez, Adrijana Lima i Naomi Kempbel, kao i nagrađena Ledi Gaga definitvno su ukrale pažnju, kako svojim toaletama tako i frizorm, šminkom i nakitom. Punđe starog holivuda, svedeni makeup i sve to krunisano brilijantnim nakitom, okarakterisale su ove poznate dame kao prave modne ikone.

U našoj galeriji, po dobrom starom običaju, imate priliku da vidite neke od najupečatljivijih beauty izdanja poznatih dama. Možda pronađete i neku inspiraciju za sebe. Uživajte...