Celebrity News

NEODOLJIV SPLIĆANSKI ŠARM: Mini retrospektiva modnih odabira Severine Kojić i Jelene Rozge (foto)

NEODOLJIV SPLIĆANSKI ŠARM: Mini retrospektiva modnih odabira Severine Kojić i Jelene Rozge (foto)

Budući da niko ne može da ostane imun na šarm ove dve splićanske dive, egzaktno je to da su obe najzgodnije pop zvezde regiona.

Sobzirom da i Severina i Jelena neguju specifičan modni stil, nismo mogli a da se ne osvrnemo na to šta su ponele u proteklom periodu a što nam je privuklo pažnju.

https://www.instagram.com/p/BsdqUAdBYMo/

Naime, Severina, iako u poslednjim mesecima na udaru kritika javnosti da je i previše smršala, i te kako dobro ume da istakne svoje atribute i svoj izgled dovede do savršenstva. U njenim modnim odabirima najviše ćete videti sofisticiran kežual stil, ali i poneku ekstravaganciju. Neretko je viđamo u previše seksi izdanjima, ali koje ipak ljubomorno čuva samo za ekranizaciju svojih pesama.

https://www.instagram.com/p/BtsyPobBbQb/

https://www.instagram.com/p/BsiQgEkBKsg/

Jelena Rozga je nešto sasvim drugačije. Nežna plavuša vitkog stasa, definitvno je jedna od onih dama koja čuva vuka u jagnjećoj koži. Naizgled odmerene spoljašnjosti, i te kako ume da zablista u opasnim izdanjima, ali češće ipak posvedoči sportskoj eleganciji. Iako plavuša vrlo dobro zna kako i na kom mestu treba pokazati svoje atribute, složićete sa da nikako nije na odmet o tim oblinama malo i maštati.

https://www.instagram.com/p/BuEsA8cgmy5/

Pristalica je jednostavnosti, ali i elegancije, koja njen seksepil podiže na viši nivo užarenosti. Nikako ne smemo zaboraviti ni njenu vitku liniju, koju godinama uspešno održava.

https://www.instagram.com/p/BsJJfuxFbZh/

https://www.instagram.com/p/BpZ-TbnFa2f/