Celebrity News

Nije sve u novcu ima nešto i u ljubavi: Najromantičniji potezi zvezda

Nije sve u novcu ima nešto i u ljubavi: Najromantičniji potezi zvezda

Kada je reč o impresioniranju bolje polovine, nekako je sve lakše kada ste poznati i kada ne postoje apsolutno nikakva ograničenja, od budžeta do mogućnosti da sprovedu šašave ideje...

Tako je glumac Džo Manđanelo napisao knjigu za suprugu Sofiju Vergaru, dok je njegov kolega prekršio zakon zbog svoje drage.

- Napisao sam za nju (Sofiju Vergaru) knjigu kao poklon za našu prvu godišnjicu. Bila je o nama i o tome kako smo se upoznali i imala je otprilike 40 stranica - ispričao je Džo jednom prilikom.

- Prošvercovao sam za nju (Blejk Lajvli) pitu preko američke granice - otkrio je holivudski šarmer Rajan Rejnolds.

Dok su još bili zajedno, Džastin Biber je za Selenu Gomez  iznajmio ceo Staples Center u Los Anđelesu, samo kako bi uživali u intimnoj, privatnoj projekciji "Titanika".

Kada je Kanje Vest odlučio da zaprosi Kim Kardašijan, nadmašio je samog sebe unajmivši orkestar u kome je sviralo 90 muzičara.

Džej Zi je bio nešto manje romantičan, ali definitivno više nego pažljiv kada je supruga Bijonse za 25. rođendan častio ni manje ni više nego milion dolara vrednim Rols Rojsem.

Robin Tik nije mogao da se pomir sa bračnom krizom koja je zavladala između njega i Paule Paton pa je odlučio da snimi album koji je nazvao Paula. Šteta što to nije bilo dovoljno da je ponovno osvoji!

Iako njihov brak nije potrajao, nakon smrti Merilin Monro njen bivši suprug Džo Dimađio svake nedelje dostavljao je buket svežih ruža na njen grob, sve do 1999. kada je i sam preminuo.

Dok je još svet bio u balansu, a "BredĐolina" realnost, Anđelina Džoli je Bredu Pitu za 50. rođendan kupila 12,2 miliona dolara vredno privatno ostrvo u obliku srca.

Nije li ljubav divna?