Celebrity News

Kristali, kućni bioskop, 11 kupatila, SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Jelena Janković PRODAJE VILU u Santa Feu! (foto)

Kristali, kućni bioskop, 11 kupatila, SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Jelena Janković PRODAJE VILU u Santa Feu! (foto)

Srpska teniserka Jelena Janković prodaje svoju raskošnu vilu u San Dijegu, piše "LA Tajms". Ovo velelepno zdanje u vlasništvu nekada najbolje teniserke sveta, smešteno je u elitnom naselju i vredi oko 13,5 miliona evra.

Poseduje teniski teren i bazen. Prostire se na više od 15.000 kvadratnih metara. Ima kućni bioskop, sobu za bilijar, pet kamina, podzemnu garažu za 12 automobila.

Međutim, kako prenosi "LA Tajms", Jankovićeva je donela odluku da proda luksuznu vilu u Rančo Santa Feu u blizini San Dijega u Kaliforniji. Nekretnina je procenjena na 13.5 miliona dolara.

Nameštaj je od oraha, lusteri od Svarovski kristala, kameni zidovi.... U vili se nalazi i vinski podrum koji poseduje skladište za 1200 boca. Kuća poseduje čak 11 kupatila, teretanu, sobu za masažu, saunu, parni tuš...

Zdanje je građeno u mediteranskom stilu i delo je arhitekte Marka Radforda, a poseduje bazen i teniski teren. Zanimljivo je da je Jankovićeva svojevremeno izjavila još 2012. da je vila prevelika za njene potrebe.

- Prevelika je za mene i moje potrebe. Dobra stvar je kada imam goste da uopšte ne moramo da se vidimo. Biće nam potrebni voki toki uređaji za komunikaciju - našalila se Jankovićeva.

Na narednoj strani pogledajte kako izgleda njena vila...