Celebrity News

Cela porodica DO KASNO SLAVILA ROĐENJE Simeona, deda PETOG UNUČETA, Marinko Rokvić NAJPONOSNIJI!

Cela porodica DO KASNO SLAVILA ROĐENJE Simeona, deda PETOG UNUČETA, Marinko Rokvić NAJPONOSNIJI!

story

Bojana Barović i Nikola Rokvić po drugi put su postali roditelji. Manekenka i pevač sinu su dali ime Simeon, s obzirom na to da je mališan rođen 26. februara, kad Pravoslavna crkva slavi Svetog Simeona Mirotočivog.

Cela porodica Rokvić presrećna je zbog prinove, slavili su do kasno u noć, a svoju radost s nama je podelio ponosni deda Marinko.

- Hvala vam na čestitkama. Naravno da sam presrećan, postao sam deda po peti put. Sinoć smo slavili rođenje Simeona, ali to je tek početak, jer ćemo slaviti i narednih dana. Najbitnije je da je sve proteklo u najboljem redu, i beba i Bojana su odlično. Nikola je, naravno, najsrećniji na svetu. Zahvaljujem se svima na čestitkama, posebno mojim kolegama koje su me zvale - rekao je Rokvić za Kurir.

Nikola se ekipi Kurira nije javio na telefon, ali je na svom Instagram profilu podelio s pratiocima vest da je po drugi put postao tata.

https://www.instagram.com/p/BuWt7MIH6wu/?utm_source=ig_embed

- Bog nas je blagoslovio danas novim članom porodice! Hrabra mama Bojana donela je na svet našu ljubav Simeona - napisao je juče on.

Simeon je Marinkovo peto po redu unuče. Njegov vanbračni sin Dario ima dvojicu sinova, Nikola i Bojana imaju ćerku Leonu, dok Marko Rokvić i njegova supruga imaju naslednika Despota.

https://www.instagram.com/p/Bua5p4fn7m1/?utm_source=ig_embed