Celebrity News

Jelena Đoković o svojim STRAHOVIMA otvoreno govori, a sada je iznela JOŠ JEDAN, ONAJ NAJŽEŠĆI!

Jelena Đoković o svojim STRAHOVIMA otvoreno govori, a sada je iznela JOŠ JEDAN, ONAJ NAJŽEŠĆI!

Jelena Đoković veoma je posvećena odgajanju naslednika, a savete, ali i svoje strahove vezane za roditeljstvo, otvoreno deli sa javnošću.

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, priznaje da ju je majčinstvo u potpunosti promenilo i da je prelomni trenutak u njenom životu bio kada je 2014. godine rodila prvo dete, sina Stefana.

- To je jedna uloga koja vas potpuno prodrma u svakom pogledu. Za mene je to bio ogroman šok, i u najpozitivnijem, pa i u negativnom smislu! U vama probudi gomilu strahova, briga, počnu da vas preplavljuju dileme jer ste jurili ambiciju i ciljeve u nekom potpuno drugom smeru - da se ostvarite poslovno, zaradite dovoljno, da imate kuću... A onda shvatite da ništa od toga nije bitno, da vas ništa od toga nije spremilo da postanete roditelj. Roditeljstvo je poput vraćanja u prošlost. Ogoljeni ste u potpunosti, vidite sve svoje mane, jer sve što vi radite vaše dete upija i projektuje na vas. Vi vidite čisto biće koje je u stanju i da viče, i da vam odgovori, da baca, a vi ne želite to da vidite, ali ne možete da utičete na te stvari ako ne menjate sebe. Nikada nismo dovoljno spremni da se menjamo dok ne vidimo svoju decu – iskrena je bila Jelena za Pink.rs.

Ona je priznala i da je nakon Stefanovog rođenja bila više uplašena od Novaka.

- Ja sam više bila uplašena, apsolutno. On i ja smo jedno drugom velika podrška u svakom pogledu, ali drugačije majke i očevi proživljavaju ulogu roditelja. Sve se promenilo! Ne možeš nikako da uđeš u zonu komfora, već si izbačen iz tog koloseka. To Novaku nije bila dominantna uloga jer se on bavio i dalje svojim poslom, a ja sam se prešaltala i rekla sebi:"Okej, ovo je sad tvoj najbitniji posao". Imala sam gomilu briga - istakla je ona za ovaj portal.

- Stefan je veliki izazov za moj ego. On je meni kontraš veliki, u meni budi potrebu da moram da radim na sebi, dok je Tara melem za dušu. Ona je sve što bih ja poželela od osobina – dodala je Jelena.