Celebrity News

Ledi Gaga NAPOKON PROGOVORILA O ODNOSU SA Bredlijem, a OVIM ŠTO JE REKLA svima ZAPUŠILA USTA!

Ledi Gaga NAPOKON PROGOVORILA O ODNOSU SA Bredlijem, a OVIM ŠTO JE REKLA svima ZAPUŠILA USTA!

Slavna pevačica nedavno je osvojila Oskara, ostavila verenika Kristijana Karina, a o njenom nastupu s Bredlijem Kuperom već danima ne prestaje da se priča.

Iako je njihova izvedba hita "Shallow" bila vrlo emotivna, a među njima su sevale varnice, pevačica je napokon otkrila pravu istinu.

- To je ono što smo hteli da publika vidi. To je ljubavna priča i naporno smo radili na njoj. Znam da je Bredli od početka imao viziju toga kako to sve treba izgledati - započela je pevačica gostovanje u slavnom šouu Džimija Kimela, a zatim je otkrila kako je Bredli bio vrlo jasan kako želi da izgleda i njihov nastup na dodeli Oskara.

- To je tako kada pevaš ljubavne pesme - zaključila je Gaga.

Gaga je tako stala na kraj glasinama kako je "ranjiva", pa se tokom snimanja filma zaljubila u glumca i reditelja koji je od 2015. godine u srećnoj vezi s ruskom lepoticom Irinom Šajk, s kojom ima i ćerkicu.

Glasine o netrpeljivosti prema pevačici dodatno je potpalila činjenica da ju je Irina prestala pratiti na Instagramu, a dan nakon dodele zgodni par viđen je u automobilu namrgođenih lica.

- Bredli iskorišćava celu situaciju kako bi dobio što više medijske pažnje. Od početka je sve pomno isplanirao radi uspeha filma. Svakim njihovim zajedničkim pojavljivanjem hteo je u publici probuditi emocije koje je u njima probudio i film - otkrio je izvor blizak glumcu.