Celebrity News

Emina PATI ZA BIVŠIM? Pevačica OVOM fotkom ZBUNILA SVE! (foto)

Emina PATI ZA BIVŠIM? Pevačica OVOM fotkom ZBUNILA SVE! (foto)

Iako je za jednu od najpopularnijih pevačica, Eminu Jahović, protekli period bio jedan od burnijih, diva pop muzike odlučila je da nastavi dalje. 

Radi, izdaje nove pesme a pored toga i privatno sprema novinu na biznis planu. Međutim, da bi sve to izdržala neophodno je da bude u sjajnoj top formi, ali i da dobro izgleda.

Emina je na svojoj Instagram priči objavila nekoliko video klipova iz teretane, gde se jasno vidi koliko uživa u radu na sebi. Čak je i u jednom klipu napisala "rekli smo da nema izgovora" i time dokazala koliko je posvećena u svemu što radi za sebe, ali i svoju publiku.

Međutim, iako joj na poslovnom planu ide savršeno, možda je ipak malo zakazala na jednom polju  - polju ljubavi. Prošla je kroz buran razvod od pevača Mustafe Sandala, ističući kako je za nju, kao ženu, to bio jak udarac. Posle razvoda, kada je želela da ipak novoj ljubavi da šansu, kroz samo nekoliko meseci zabavljanja sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom i to je puklo!

Vežbajuči u teretani, dok je pravila pauzu za kafu, Emina je usnimila neverovatan prizor u svojoj šoljici kafe.

Od takozvanog "kajmaka" ili pene kako se to popularno u našem narodu i zove, formiralo se srce. Na ovom snimku, pevačica je stavila i emotikon koji kisne, plače i drži srce u ruci pored pokislog buketa cveća.

Da li Emini u životu, pored svega nedostaje još samo ljubav ili pati za nekim konkretno, ostaje samo da nagađamo...