Celebrity News

Miloš i Jelisaveta Teodosić kupuju vilu na Dedinju vrednu milion evra?

Autor: | 18/07/2017

Miloš i Jelisaveta Teodosić kupuju vilu na Dedinju vrednu milion evra?

Jelisaveta i Miloš Teodosić rešili su da naprave svoje porodično gnezdo u Beogradu.

Novopečeni bračni par iskoristio je priliku da, dok je košarkaš u Beogradu, razgledaju kuće u glavnom gradu. Iako Tea novi ugovor sa Klipersima vodi u Los Anđeles, njegova baza biće ovde. Iako im je lokacija bila najteža odluka, na kraju su se odlučili za Dedinje. Kako saznaje Kurir, vrednost vile procenjuje se na oko milion evra!

- Jelisaveta je gradska devojka sa Dorćola i volela bi da ostane u strogom centru grada, dok je Teo malo drugačiji tip. On je želeo da nađu kuću negde na periferiji Beograda, kako bi vreme provodio u miru i daleko od gradske gužve. Na kraju su se našli na zlatnoj sredini - na Dedinju. To je miran kraj, nema saobraćaja, okruženo je zelenilom, a opet je i blizu grada, što Jelisaveti odgovara. Cena nekretnine s bazenom je 1.000.000 evra - tvrdi izvor Kurira.

Miloš je sve ostalo u vezi sa budućom kućom prepustio svojoj supruzi.

- Njemu se dopada Jelisavetin stil u svakom pogledu, od garderobe do dekorisanja i sređivanja enterijera, pa će njena dužnost biti sređivanje porodičnog doma. Ona će izabrati nameštaj, boju zidova, pločice u kupatilu i kuhinji... Miloš želi pravu porodičnu i toplu atmosferu dok je u Beogradu. Jedino što Jelisaveta neće dirati je bašta. Pošto joj se trenutni izgled dvorišta ne dopada, unajmiće arhitektu koji će napraviti novi plan i restrukturirati izgled - završava izvor blizak glumici piše ovaj dnevni list.