Celebrity News

PREMINULA MAJKA JELENE KARLEUŠE: Divna Karleuša umrla u 61. godini!

PREMINULA MAJKA JELENE KARLEUŠE: Divna Karleuša umrla u 61. godini!

Poznata novinarka i majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša, preminula je u svom stanu u 61. godini.

Iznenadna smrt potresla je sve.

https://www.instagram.com/p/BoW0XP5FGo-/

Divna je rođena 1958. godine u Sloveniji, a ostala je zapamćena kao nekadašnja novinarka "Radio Beograd", a danas je najpoznatija po tome što je majka pop dive Jelene Karleuše.

Jelenina majka je mesecima vodila borbu sa opakom bolešću, ali niko nije očekivao da će se stanje naglo pogoršati i dovesti do kobnog ishoda.

Pohađala je društveni smer u IX beogradskoj gimnaziji. Volela je slikarstvo i želja joj je bila da upiše Likovnu akademiju, ali je nisu primili pa se upisala na pravni fakultet. S obzirom da se udala mlada i rodila dete, nije završila fakultet.

Sa 19 godina se udala za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, s kojim je 1978. godine dobila ćer Jelenu. Divna i Dragan su se razveli još dok im je ćerka bila mala, ali su još nekoliko godina živeli zajedno.

Podsetimo, Divna se borila sa teškim zdravstvenim problemima, 2016. godine primljena je u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima. Kod doktora se javila tek kada je počela da iskašljava krv. Od tada su joj vršene pretrage i njena borba je počela. Pevačica i njena majka nisu želele da ovo završi u javnosti, pa nisu ni davale komentar na tu temu.