Celebrity News

Merima Njegomir - POMETNJA na "Beoviziji"

Merima Njegomir - POMETNJA na "Beoviziji"

Takmičari na Beoviziji daju sve od sebe da savladaju tremu, pa dok na sceni sve izgleda savršeno, iza kulisa vlada potpuni haos.

Kako prenose domaći mediji, pevačica Merima Njegomir, koja je juče otišla da pruži podršku takmičarima Beovizije potpuno se izugubila u jednom trenutku.

- Merima je došla u pratnji ćerke Jelene, ali kako se pevačica pozdravlja sa svima u jednom trenutku je izgubila ćerku. Pokušala je da probije kroz publiku kako bi je našla ali joj nije pošlo za rukom. Pitala je obezbeđenje i pokušala da je dozove, ali joj nije uspelo. Kako je signal u studio lošiji zbog uživo programa, a većina učesnika čak i mora da ugasi mobilne telefone jedva je uspela da je dobije na telefon. Merima je ubrzano pričala ćerki gde da se nađu kako bi zauzele što bolja mesta - rekao je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Mnogi su pomislili da je nastao veći problem kada su videli kako se Merima uspaničila, ali su se svi slatko nasmejali kada su čuli da je "izgubljena" ćerka pevačice zapravo majka Meriminog unuka, od dve godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Merima Njegomir (@njegomirmerima) дана 9. Јан 2019. у 12:42 PST